PERANAN SEVEN
1 - Membantu menyahkan sisa toksik dan menjana oksigen untuk kecergasan
2 - Bertindak sebagai anti - oksida
3 - Mengimbangkan kadar keasidan di dalam badan
4 - Galian dalam bentuk ionik untuk memudahkan diserap oleh
sistem penghadaman
5 - Membantu sistem perkumuhan dan meningkatkan kadar
imunisasi
6 - Mampu meningkatkan keperluan kalsium dalam badan
7 - Bertindak sebagai ubatan herba bagi mencegah H1N1
2 - Bertindak sebagai anti - oksida
3 - Mengimbangkan kadar keasidan di dalam badan
4 - Galian dalam bentuk ionik untuk memudahkan diserap oleh
sistem penghadaman
5 - Membantu sistem perkumuhan dan meningkatkan kadar
imunisasi
6 - Mampu meningkatkan keperluan kalsium dalam badan
7 - Bertindak sebagai ubatan herba bagi mencegah H1N1
KEBAIKAN AIR ALKALI BER-ION SEVEN
Menjana oksigen dengan limpahan tenaga untuk memberi kecergasan . Air yang bersifat alkali dan dapat menyahkan toksid dalam badan (acidosis) . Bertindak sebagai anti oksidan ( OH-) dan meneutralkan radikal bebas . Kuasa penyerapan dalam badan adalah tinggi kerana molekul airnya halus dan kandungan mineral dalam bentuk ion . Keseimbangan paras pH dalam badan untuk membentuk sel - sel sihat .
KEISTIMEWAAN AIR MINUMAN ALKALI BER-ION SEVEN
1 Membaikpulih keseimbangan pH badan
2 Menyingkirkan sisa kumuhan asid bertosik dalam badan .
3 Daya penyerapan dan pelembapan yang tinggi kerana
molekul - molekul airnya yang kecil ( mikro ) .
4 Pembaikpulih diri - bahan anti oksida yang berkesan dan
ekonomikal .
5 Amat berkesan untuk mencegah pelbagai penyakit
kronik .
6 Agen anti - oksida yang amat berkesan untuk
melambatkan proses penuaan .
7 Membekal tenaga pada badan .
8 Mempercepatkan kadar penyerapan nutrien makanan
dalam badan .
9 Melancarkan proses penghadaman .
10 Memberikan kelembapan badan 6 kali ganda
lebih berkesan kerana molekul - molekul airnya
yang lebih kecil berbanding air biasa .
11 Makanan yang dimasak dengan air alkali menjadi
lebih sedap .
12 Menanggalkan racun serangga pada saturan dan
buah buahan .
13 Bahan yang berasaskan serbuk seperti tepung
menjadi lebih lembut dan mudah diadun .
2 Menyingkirkan sisa kumuhan asid bertosik dalam badan .
3 Daya penyerapan dan pelembapan yang tinggi kerana
molekul - molekul airnya yang kecil ( mikro ) .
4 Pembaikpulih diri - bahan anti oksida yang berkesan dan
ekonomikal .
5 Amat berkesan untuk mencegah pelbagai penyakit
kronik .
6 Agen anti - oksida yang amat berkesan untuk
melambatkan proses penuaan .
7 Membekal tenaga pada badan .
8 Mempercepatkan kadar penyerapan nutrien makanan
dalam badan .
9 Melancarkan proses penghadaman .
10 Memberikan kelembapan badan 6 kali ganda
lebih berkesan kerana molekul - molekul airnya
yang lebih kecil berbanding air biasa .
11 Makanan yang dimasak dengan air alkali menjadi
lebih sedap .
12 Menanggalkan racun serangga pada saturan dan
buah buahan .
13 Bahan yang berasaskan serbuk seperti tepung
menjadi lebih lembut dan mudah diadun .